Nieuws van DWI ( De Woonindustrie)

Ook deze tijd biedt kansen Life is a Jungle vergroot haar showroom op De Woonindustrie (DWI) en heeft vanaf de septemberbeurs een showroom die maar liefst 2,5 keer zo groot is. Life is a Jungle is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Om de gehele collectie te laten zien wilden wij heel graag naar een grotere showroom. Toen de ruimte naast Life is a Jungle 2 weken geleden vrij kwam zijn wij meteen in gesprek gegaan met de verhuurder van het pand en kwamen snel tot een overeenkomst.

De komende weken werken wij hard aan de inrichting van onze prachtige nieuwe showroom om klaar te zijn voor de septemberbeurs van 13 t/m 15 en 21 en 22 september.

Life is a Jungle is 5 jaar geleden opgericht door Kristel Zoontje en Martin Kroes en heeft sinds 3 jaar een showroom op De Woonindustrie waar nog 150 ander fabrikanten een stand hebben.

Life is a Jungle is een jong Nederlands meubelmerk. Wij ontwerpen zelf onze meubels en bieden mogelijkheden tot Unique Living. Het grootste gedeelte van onze collectie produceren wij in Nederland. Een groot pluspunt hiervan is dat wij oneindig veel mogelijkheden bieden qua stoffen en leer. De collectie bestaat uit banken, stoelen, eettafels, kasten en salontafels. Wij hebben ervoor gekozen om onze salontafels, bijzettafels en kasten op voorraad te houden en kunnen hierdoor binnen een aantal dagen geleverd worden.


Life is a Jungle
Kristel Zoontjens & Martin Kroes
Showroom De Woonindustrie A038 & A034